Líčírna Family Petra Nesvačilová

mceclip0-78

Aura, krásna energia, osobitý humor a ženskosť. Péťa je talentovaná herečka, režisérka, spisovateľka a teraz aj matka malej Jasmínky. Krásna milá žena, plná ľahkosti a životného nadhľadu so srdcom na správnom mieste. V jej spoločnosti sa cítime šťastní, ľahko krásne, užívame si jej zmysel pre humor a prvé asociácie? Čistá RADOSŤ!

 

Čo sa vám vybaví, keď počujete názov Líčírna? Spomínate si na prvé stretnutie?

Slová ako veľká radosť, krása a starostlivosť.

Prvýkrát som zaregistrovala Líčírny na sociálnych sieťach, kde som na Instagrame videla skvelú komunikáciu smerom k zákazníkovi. Zaujal ma štýl komunikácie, kde dievčatá predstavujú nielen koncept Líčírny, ale aj clean beauty produkty. Potom už bol len malý krôčik k osobnej návšteve Líčírny. Môj prvý dojem po príchode bol ako vo voňavej galérii, kde je čo obdivovať. Nesmierne sa mi to páčilo.

Môžete nám prezradiť, ako vyzerá vaša každodenná beauty rutina?

Základom je poriadne vyčistenie pleti, na ktoré nikdy nezabúdam. Vďaka správnemu vyčisteniu sa potom pečujúce produkty a prípadný make-up pekne vstrebávajú. Mojou srdcovou záležitosťou je značka Kjaer Weis, pri ktorej používam korektor, ktorý zakryje kruhy pod očami aj nedokonalosti pleti. Obočie si upravím a zafixujem gélom od rovnakej značky v odtieni Deep brown a potom na pery a líca použijem multifunkčnú paletku RMS.

V októbri minulého roka sa váš život zmenil, do rodiny ste privítali dcérku. Čo bolo pre vás osobne najväčším zlomom?

Najväčším zlomom je pre mňa prijatie práve spomínanej novej situácie, ktorá je diametrálne odlišná od tej súčasnej, a tiež obrovská láska, ktorú cítim. Je iná ako tá, ktorú som poznal doteraz. Iný význam "Ľúbim", než aký cítim k svojmu manželovi. Rovnako veľké, a predsa také odlišné. Dalo by sa povedať, že je to kúzlo.

mceclip0-79

Ako divadelná a televízna herečka alebo moderátorka sa musíte často líčiť a vaša pleť je zaťažená extrémnym mejkapom. Máte nejaké osvedčené rady, ako dostať pleť do kondície?

Ako som už spomínala, kľúčom je hydratácia a čistenie. Čo môžem odporučiť a mám naozaj vyskúšané počas každého ročného obdobia, je hydratačná hmla od značky AEOS. Prebudí unavenú pleť a dodá jej potrebnú hydratáciu počas dňa.

Našich čitateľov zaujíma, aké sú vaše obľúbené produkty z Líčírny. Čo nájdeme vo vašej kozmetickej taštičke?

Veľmi som si obľúbila všetky výrobky od dánskej značky Kjaer Weis. Páči sa mi celková filozofia, zloženie a vizuálna stránka výrobkov. Mám od nich make-up, riasenku, fixačný gél na obočie, rúž a mnoho ďalšieho.

V jednom rozhovore si povedala, že ste na seba veľmi prísna. Môžete nám prezradiť, čo na sebe máte najradšej?

To, že som spoločenská, mám rada ľudí a úprimne sa teším z radosti.

Máte nejaký tip alebo objav, o ktorý by ste sa s nami chceli podeliť? Napríklad ako najlepšie relaxujete?

V jednoduchosti je krása. Pre mňa sú to dlhé prechádzky, aj niekoľko kilometrov.

A čo vy a kozmetické prešľapy z mládia, máte nejaké?

Pamätám si na ikonické modré očné tiene a extrémne vytrhané obočie, ktoré sa, samozrejme, nehodilo k tvaru mojich očí, a už vôbec nie k mojej tvári.

Už ako dieťa ste bola veľmi kreatívna a doma ste si vytvorili tzv. rádio Petra. Kreativita vo vás pretrváva dodnes. Odkiaľ čerpáte inšpiráciu?

Inšpiráciu čerpám všade. V meste, v prírode, v lese, v knihách atď. Veľmi vnímam svet okolo seba a dokážu ma zaujať aj maličkosti v každodennom živote.

Čo by ste zaželala našim čitateľom do tohto roka?

Aby boli radostní a mali dobrý rok.

 

mceclip1-44

mceclip0-80

Veríte v minulé životy?

Áno

More alebo hory?

Hory

Mačka alebo pes?

Pes

Víno alebo pivo?

Káva :-)

Film alebo kniha?

Film aj kniha

Červený rúž alebo balzam na pery?

Rúž Kjaer Weis